آژانس تبلیغاتی ویزونآژانس تبلیغاتی ویزون

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    What's Hot

    عکاسی لباس و پوشاک ، مسیری برای افزایش فروش

    18 اردیبهشت 14016 دقیقه

    چه نکاتی در ژست عکاسی مادلینگ مهم است؟

    14 اردیبهشت 140111 دقیقه

    وظایف ادمین اینستاگرام چیست؟

    5 اردیبهشت 14016 دقیقه
    Facebook Twitter Instagram
    آژانس تبلیغاتی ویزون آژانس تبلیغاتی ویزون
    • خانه
    • درباره ما
    • خدمات
      • برندینگ
      • تبلیغات
        • مشاوره تبلیغات
        • استراتژی تبلیغات
        • کمپین تبلیغاتی
      • دیجیتال مارکتینگ
      • عکاسی تبلیغاتی
        • عکاسی صنعتی
      • تیزر تبلیغاتی
      • طراحی سایت
      • سئو و بهینه سازی
      • طراحی لوگو
      • چاپ و بسته بندی
    • تعرفه خدمات
      • تعرفه عکاسی صنعتی و تبلیغاتی
      • تعرفه تیزر تبلیغاتی و صنعتی
      • تعرفه تولید محتوا اینستاگرام
    • نمونه کارها
    • بلاگ
    • تماس با ما
    آژانس تبلیغاتی ویزونآژانس تبلیغاتی ویزون
    خانه»عکاسی تبلیغاتی»اصول عکاسی تبلیغاتی چیست؟
    اصول عکاسی تبلیغاتی
    اصول عکاسی تبلیغاتی
    عکاسی تبلیغاتی

    اصول عکاسی تبلیغاتی چیست؟

    30 تیر 1400بدون دیدگاه8 دقیقه

    عکاسی تبلیغاتی ، به هدف به نمایش درآمدن، جذب کردن مخاطبان، تبدیل کردن آنها به مشتری و بالا بردن فروش انجام می­‌شود. در نتیجه تمام عوامل درون تصویر کلی که عکس تبلیغاتی را تشکیل می­‌دهند، باید مطابق همین اهداف و آرمان­‌ها باشند.

    اهداف تبلیغاتی عکاسی چیست؟

    شاید یکی از ناخوشایندترین و بی­‌ملاحضه­‌ترین­ سیاست­‌ها، سیاست‌­های تبلیغاتی نظام تبلیغات باشد. هرچند که کسب و کارها نیازها، سلایق و خواسته­‌های مشتریان خود را اولویت خود قرار می­‌دهند اما این به آن معنی نیست که برای تحمیل خود و محصولات‌شان تلاشی نمی­‌کنند. نظام تبلیغات به هر دست آویزی متصل می­‌شود تا مخاطبان را به محصولات وابسته کند. تبلیغات به دنبال ایجاد کردن حس علاقه، و حتی در مرحله­‌ای بالاتر حس نیاز حیاتی به محصولات است آنها را به فروش می­‌رساند.

    شاید خیلی از افراد اگر از وجود محصولاتی خبر نداشتند هیچوقت به آن احساس نیاز نمی‌­کردند. این تبلیغات است که برای مخاطبان نیاز می­‌سازد، آنها را به محصولات وابسته می‌­کند، باعث می­‌شود آدم­‌ها درباره­‌ی محصولات رویاپردازی کنند و برای به دست آوردنشان تلاش کنند. اما این اهداف به وسیله‌­ی توصیه‌ها یا یک گفتمان لطیف برآورده نمی­‌شوند؛ بلکه تبلیغات روی روان و نحوه­‌ی افکار آدم‌­ها تأثیر می‌گذارد و با سرکوب کردن کیفیاتی انتخابی و برجسته کردن یک­سری کیفیاتی دیگر، به فرد القا می‌­کند که به محصول ارائه شده نیازمند است. مصرف­ گرایی بیش از حد، ثمره­‌ی همین نظام تبلیغات است. با چنین سیستمی، تعداد محدود از انواع محدود محصولات برای انسان­‌های امروزی کفایت نمی­‌کند و تشنگی به محصولات بیشتر مدام بیشتر و بیشتر می­‌شود.

    عکس تبلیغاتی هم، به عنوان یکی از قدرتمند­ترین و نافذترین ابزارهای نظام تبلیغات، در اختیار و خدمت آن است. به همین دلیل با پیش رو آمدن رسانه­های دیگر برای تبلیغات و گسترده­ شدن امکاناتی مثل تصویر متحرک و صوت، عکس تبلیغاتی همچنان جایگاه توانای خود را حفظ کرده است و حرف­‌هایی برای گفتن دارد.

    برای سفارش عکاسی تبلیغاتی و مشاوره با ما در تماس باشید

    خلاقاته و هدفمند شروع کنید

    تماس با ما

    چرا ایده ­پردازی و خلاقیت در عکاسی تبلیغاتی اهمیت دارد؟

    احتمالاً در حال حاضر یک عکس پر زرق و برق و غلو شده از یک همبرگر داخل یک اتوبان آنقدری که باید کارآمد و تبلیغاتی محسوب نمی­‌شود و ترشحات بزاقی افراد زیادی را درگیر نکرده و آنها را به خرید و خوردن آن تشویق نمی­‌کند. چون قوانین بازی عوض شده است و این قوانین در شرایط و زمانی خاص باز هم به مرور عوض می­‌شوند.

    از طرفی شاید برای یک کمپانی معروف تولیدکننده­‌ی پنیر، یک عکس تبلیغاتی کاملاً ساده با پس ­زمینه‌­ی ساده و خلوت کار کند و جنبه‌­ی یادآوری نام مشهور تولیدکننده، منجر به فروش بالای تولید کننده­‌ی پنیر شود. اما موضوعی که ورای ساده بودن یا نبودن عکس تبلیغاتی است، فکری است که پشت پروژه‌­ی عکاسی خوابیده. در مثال دوم، ایده­‌پردازی خلاقانه است که تصمیم گرفته عکس ساده باشد. مخاطبان امروزی هم به یک تلنگر در برخورد با عکس تبلیغاتی احتیاج دارند و ماجراجویی، داستان گویی و اشاره­‌ی خفیف و آراسته را به تبلیغات رو و مستقیم ترجیح می­‌دهند.

    انتقال اطلاعات در عکاسی تبلیغاتی بر حسب ایده ­پردازی و خلاقیت چگونه است؟

    برای یک عکس تبلیغاتی خوب، باید انتخاب شود که قرار است اطلاعاتی مازاد بر خود محصول نشان داده شود یا خیر. آیا قرار است برای عکاسی سناریویی خاص در نظر گرفته شود یا اینکه نه؛ عکس نهایی محصول صرف را نشان می­‌دهد؟

    اگر جواب این سوال مثبت است، عکاس و ایده ­پرداز یا کارگردان باید این موضوع را در نظر بگیرند که محصول مورد نظر برای عکاسی در چه زمینه­­‌ای تعریف شده است. اینکه چه کسانی از چه قشری، با چه سن و جنسیتی، با چه سطح از درآمدی و با چه سبک زندگی­‌ای می­توانند محصول را تهیه کنند و به دنبال این محصول هستند؟ استفاده از محصول قرار است چه حسی را به مصرف­ کننده القا کند؟ جواب این سوال­‌ها هم زوایای مختلف سناریوی عکس تبلیغاتی را تعیین می­‌کند.

    به طور مثال اگر عکس تبلیغاتی قرار است پویایی و حرکت را به بیننده القا کند، عناصر بصری ایستا و ساکن نمی­‌توانند همچین حسی را بسازند. اگر قرار است مناسب کودکان باشد، رنگ­‌های غیرشاد و مونوکرومو نمی‌توانند موفق عمل کنند. اگر قرار است یک محصول میان ­رده باشد که مخاطبان طبقه­‌ی متوسط قادر به خرید آن باشند، نشان دادن محصول به صورت لوکس و اشرافی، جامعه­‌ی هدف طبقه­‌ی متوسط را به طور کل منصرف کرده و از بین می­‌برد. و مثال­‌هایی از این دست…

    علاوه بر این می­‌توان در یک عکس تبلیغاتی نشان داد که محصول چگونه استفاده می­‌شود، در کدام بخش خانه یا محل کار یا هر فضای دیگری قابل استفاده است، در کنار چه محصولات دیگری بهتر جای می‌گیرد و چه محصولاتی مکمل آن هستند، چه سبک زندگی­‌ای را می­‌شود با این محصولات دنبال کرد.

    همچنین که البته عکس تبلیغاتی آزاد است تا در مورد کلیات یک محصول نباشد و فقط روی یک کارکرد خاص تأکید کند. به طور مثال می‌­تواند فقط ضدآب بودن یک ساعت، یا کیفیت صفحه نمایش یک لپ­ تاپ را برجسته کند و در مورد هیچ یک از موارد ظاهری دیگر یا کارکردهای دیگر صحبتی نکند.

    عوامل موثر بر کیفیت بصری عکس موفق تبلیغاتی

    همانطور که در ابتدا اشاره شد، عکس تبلیغاتی باید بتواند مخاطبان را جذب کرده و آنها را به مشتری تبدیل کند. میان حجم بالای تصاویر موجود، جذاب بودن یک عکس تبلیغاتی و جذاب نشان دادن یک محصول، احتمالاً باید کار سختی بوده و به علم و خلاقیت احتیاج داشته باشد.

    یکی از قسمت‌­های علم یک عکاس تبلیغاتی، به آگاهی بصری عکس­‌ها و اصول تجسمی بازمی­‌گردد. کیفیاتی مانند تضاد، تقارن، وحدت، تعادل، تناسب، ریتم و موارد دیگر، کیفیاتی هستند که به وسیله­‌ی ترکیب­ بندی، رنگ­‌ها، اندازه­‌ها و شکل عناصر بصری داخل یک عکس تعریف می‌­شوند. یک عکاس تبلیغاتی از تمام این اصول هنگام ایده­ پردازی تا چینش سوژه­‌ها تا ادیت نهایی و تصویرسازی پیروی می‌­کند.

    در ادامه به ۳ نکته مهم در یک عکس تبلیغاتی موفق می پردازیم.

    هدایت چشم:

    حالا اگر فرض کنیم که توجه مخاطب به عکس تبلیغاتی به عنوان یک تصویر موجود جلب شده، عکس تبلیغاتی باید بتواند توجه مخاطب را بر همان سوژه یا محصول اصلی متمرکز کند. در واقع بیننده باید در همان نگاه اول در کسری از ثانیه متوجه شود که عکس تبلیغاتی پیش رویش برای تبلیغ چه چیزی گرفته شده است و چه چیزی را تبلیغ می­‌کند. برای همین اجزای درون عکس تبلیغاتی باید چشم بیننده را به محصول اصلی هدایت کرده و روی همان تأکید کنند. البته که در مواردی مانند عکاسی تبلیغاتی لباس، مد و زیورآلات، معمولاً چند عنصر درون یک عکس حضور دارند و در این صورت، تعریف شدن عکس‌­ها در قالب یک مجموعه و حضور چند عکس با کادراژهای گوناگون شامل جزئیات و کلیات است که بیننده را به موضوع اصلی تبلیغات می­‌رساند.

    انسجام:

    مورد بعدی، منسجم بودن کل عکس است. عکس تبلیغاتی باید بتواند روی چشم و ذهن بیننده بنشیند تا بتواند با او ارتباط برقرار کند. مهم نیست که چه تعداد عنصر بصری داخل یک عکس تبلیغاتی حضور دارند؛ یک عنصر تک داخل عکس خودنمایی می­کند یا عکس شلوغ است و محتویات متعددی دارد. مهم این است که در عین هدایت کردن توجه به عنصر اصلی، وحدت و یکپارچگی به وسیله‌­ی هارمونی عکس تبلیغاتی حفظ شود.

    وحدت و تعادل:

    چشم ­نوازی فقط مختص به عکس­‌های منظره و چشم­‌اندازها نیست، عکس تبلیغاتی و هر عکس دیگری باید به چشم لذت بدهد و چشم را اذیت نکند. این اذیت شدن چشم نه به معنای نداشتن محتوای دلخراش، بلکه به معنی ارتباط برقرار نکردن بهینه با چشم است. سرگردان نبودن چشم و گم نشدن نگاه، پرت نشدن حواس به یک گوشه‌­ی بی ­اهمیت اما اذیت کننده، چرخیدن چشم و دیدن همه­‌ی عکس از مواردی هستند که یک عکس تبلیغاتی را به عکسی خوب تبدیل می­‌کنند.

    اجزای بصری اضافه شده به عکس تبلیغاتی چیست؟

    کمتر پیش می‌­آید عکس تبلیغاتی نهایی­ که جلوی چشم مخاطبان قرار می­‌گیرد، همان عکس اولیه­‌ی درون استودیوی عکاسی تبلیغاتی باشد. علاوه بر تمام ادیت­‌ها و اصلاحات نوری و رنگی، عوامل گرافیکی دیگری هم به یک عکس تبلیغاتی اضافه می­‌شوند. نوشته­‌ها با اشکال مختلف، لوگو یا آرم و طراحی­‌های ساده­‌ی گرافیکی از ساده­‌ترین عناصر گرافیکی اضافه شده به یک عکس تبلیغاتی هستند که آن را در واقع به یک تصویرسازی تبدیل می­‌کنند.

    اما انواع کارهایی که مربوط به ادیت نور و رنگ محصول تبلیغاتی هستند، که از جایی خارج از صحنه پردازی داخل استودیو می­‌آیند و از ابتدا وجود نداشته اند، از عناصر گرافیکی پیشرفته­ تر هستند.

    • ساختن دستی بازتاب‌­های نور روی شیء برای بهتر نشان دادن جنسیت و جزئیات محصول تبلیغاتی
    • اضافه کردن رفلکس و بازتاب خود شیء روی پس زمینه
    • پرداختن به جزئیات محصولاتی مانند جواهرات و بخشیدن کیفیاتی که در عکس اصلی وجود نداشته‌اند
      دوربری و عوض کردن پس زمینه و قرار دادن عکس محصول در فضایی دیگر و به معنایی دیگر مونتاژ کردن آن
    • سازگار و همسان کردن نور محصول با نور پس زمینه­‌ی جدید
    • قرار دادن عکس محصول در یک عکس وسیع­‌تر بزرگ دیگر مانند تبلیغاتی که بر پایه­‌ی افراد محبوب مشهور هستند
    • دادن انواع حس قدرت، اسرارآمیز، استحکام، قابل اعتماد، رویایی و دیگر حس­‌ها به وسیله‌­ی ادیت نور و رنگ

    از مواردی هستند که به دنبال ایده­ پردازی برای یک عکس تبلیغاتی انجام می­‌شوند و از روایت مادر پیروی می­‌کنند.

    اما در نهایت به خاطر سپردن این نکته مهم است که قرار نیست در نهایت یک تصویر مصنوعی به بیننده نشان داده شود. حفظ اتصال و ارتباط با زندگی واقعی، طبیعتاً بیننده را به شکل مؤثر تری به عکس تبلیغاتی و محصول درون آن جذب می­‌کند.

    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    آژانس تبلیغات و برندینگ ویزون

    ارائه دهنده خدمات برندینگ ، دیجیتال مارکتینگ ، تبلیغات ، تولید محتوا ، عکاسی تبلیغاتی و صنعتی ، تیزر تبلیغاتی ، طراحی سایت و سئو در حوزه کسب و کار شما | جهت مشاوره و اطلاعات از خدمات با ما در تماس باشید ۰۹۱۲۴۴۹۳۹۳۳۱ - ۰۲۱۸۸۷۵۲۶۵۱

    سایر مطالب مرتبط

    عکاسی لباس و پوشاک ، مسیری برای افزایش فروش

    18 اردیبهشت 1401

    چه نکاتی در ژست عکاسی مادلینگ مهم است؟

    14 اردیبهشت 1401

    ۶ نکته عکاسی تبلیغاتی و صنعتی

    23 بهمن 1400
    نظر خود را بنویسید

    یک نظر بنویسید Cancel Reply

    فهرست مطالب
    • آموزش عکاسی (5)
    • برندینگ (4)
    • تبلیغات (9)
    • تیزر تبلیغاتی (8)
    • چاپ و بسته بندی (3)
    • دیحیتال مارکتینگ (10)
    • سئو (2)
    • سوشیال مدیا (8)
    • طراحی سایت (2)
    • طراحی گرافیک (9)
    • طراحی لوگو (6)
    • عکاسی تبلیغاتی (47)
    • مارکتینگ (6)
    آخرین مطالب

    عکاسی لباس و پوشاک ، مسیری برای افزایش فروش

    18 اردیبهشت 14016 دقیقه

    چه نکاتی در ژست عکاسی مادلینگ مهم است؟

    14 اردیبهشت 140111 دقیقه

    وظایف ادمین اینستاگرام چیست؟

    5 اردیبهشت 14016 دقیقه

    ساخت تیزر تبلیغاتی از ایده تا اجرا

    31 فروردین 14017 دقیقه

    تهران - خیابان آپادانا - رو به روی خیابان مهناز - پلاک ۱۱۷ - واحد ۱۱
    تلفن : ۴ - ۸۸۷۵۲۶۵۱
    همراه : ۰۹۱۲۴۴۹۳۹۳۱

    Facebook Twitter Instagram YouTube WhatsApp Telegram
    طراحی و اجرا : آژانس تبلیغاتی ویزون - © 1401

    کلمه مورد نظر را وارد کنید و کلید ENTER را بزننید ، برای خروج کلید Esc را فشار دهید.