آژانس تبلیغاتی ویزونآژانس تبلیغاتی ویزون

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    What's Hot

    عکاسی لباس و پوشاک ، مسیری برای افزایش فروش

    18 اردیبهشت 14016 دقیقه

    چه نکاتی در ژست عکاسی مادلینگ مهم است؟

    14 اردیبهشت 140111 دقیقه

    وظایف ادمین اینستاگرام چیست؟

    5 اردیبهشت 14016 دقیقه
    Facebook Twitter Instagram
    آژانس تبلیغاتی ویزون آژانس تبلیغاتی ویزون
    • خانه
    • درباره ما
    • خدمات
      • برندینگ
      • تبلیغات
        • مشاوره تبلیغات
        • استراتژی تبلیغات
        • کمپین تبلیغاتی
      • دیجیتال مارکتینگ
      • عکاسی تبلیغاتی
        • عکاسی صنعتی
      • تیزر تبلیغاتی
      • طراحی سایت
      • سئو و بهینه سازی
      • طراحی لوگو
      • چاپ و بسته بندی
    • تعرفه خدمات
      • تعرفه عکاسی صنعتی و تبلیغاتی
      • تعرفه تیزر تبلیغاتی و صنعتی
      • تعرفه تولید محتوا اینستاگرام
    • نمونه کارها
    • بلاگ
    • تماس با ما
    آژانس تبلیغاتی ویزونآژانس تبلیغاتی ویزون
    خانه»طراحی سایت»معیارهای مهم طراحی سایت !
    معیارهای مهم طراحی سایت
    معیارهای مهم طراحی سایت
    طراحی سایت

    معیارهای مهم طراحی سایت !

    30 تیر 1399بدون دیدگاه9 دقیقه

    اول از همه می‌خواهیم بررسی کنیم که چرا به سایت احتیاج داریم؟

    جدا از اینکه امروزه تقریباً همه برای خود سایت شخصی و غیر شخصی دارند و این مسئله ممکن است ما را هم تشویق کند، می‌خواهیم دلایل اصولی داشتن سایت را بررسی کنیم. مسئله فقط همرنگ جماعت بودن نیست، دلایل منطقی‌ای برای این کار وجود دارد!

    دیده شدن:

    سایت معرف کسب و کار ما است. سایت می‌­تواند عاملی باشد که حضور ما را در شبکه‌­ی وب ثابت کند. عادت­ها همیشه در حال تغییر هستند و امروزه همه به صورت آنلاین دنبال چیزی می­گردند که می­‌خواهند. اگر خود را در معرض این سرچ‌­های آنلاین قرار دهیم طبیعتاً دیده می­‌شویم و یکی از راه‌­های قرار دادن خود در معرض سرچ کاربران، داشتن سایت است.

    بعد از تصمیم نهایی برای داشتن سایت، باید برای خود مشخص کنیم که چه چیزی از سایت می‌خواهیم؟ این سوال باعث می­‌شود به معیارهای شکل‌­دهی سایت دقیق­‌تر فکر کنیم و خواسته‌هایمان را واضح­‌تر با طراح سایت در میان بگذاریم. با این وجود طراح سایت هم معیارهای مشخص­تری برای انجام کار خود دارد و آن را بهتر می‌­تواند پیش ببرد.

    پورتفولیوی آنلاین:

    در صورت داشتن یک سایت، جایی را داریم که بتوانیم در تبلیغات خود به آن ارجاع بدهیم. منظور از تبلیغات لزوماً بیلبورد و پیامک نیست. در موقعیت­‌هایی شبیه به مصاحبه­‌های کاری، یا کسب مشتری در لحظه، برای دیدن نمونه­ کارهایمان می‌­توانیم آدرس سایت خود را بدهیم که در آن بهترین نمونه کارهایمان را بارگذاری کرده‌­ایم.

    دلایل دیگری مانند:

    • ارتباط برقرار کردن و شناختن مشتریان و مخاطبان
    • معرفی کامل خود و محصول‌مان
    • اعتبار بخشیدن به کسب و کار
    • در دست گرفتن مدیریت و کنترل کسب و کار
    • صرفه‌­جویی در وقت

    و دلایل دیگری برای لزوم داشتن سایت وجود دارند که به آنها به تفصیل نمی‌­پردازیم.

    تبلیغات:

    دلیل بعدی این است که با داشتن سایت با مقدار کمتری هزینه، تبلیغات بیشتری را انجام داده‌­ایم. می­‌شود به صفحات سایت‌مان به چشم صفحات تبلیغاتی نگاه کنیم که 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته بدون محدودیت آنجا هستند و هزینه­‌ی اضافی­ای برایشان نمی­پردازیم! این صفحات کاملاً در دست ما هستند و با انواع محتواهای مؤثر می­توانیم آنها پر کنیم تا کاربران بیشتری را به آن جذب کرده باشیم.

    از وب سایت چه می­خواهیم؟

    در ابتدا قبل از سفارش و انجام باقی مراحل اولیه‌­ی طراحی سایت، زمینه‌­ی کاری، رویکرد، هدف و هویت ما و کسب و کارمان را باید برای طراح سایت توضیح داده باشیم.

    معیارهای طراحی سایت

    نحوه‌­ی کنترل محتوای سایت

    یکی از معیارهای سایت این است که استاتیک یا داینامیک بودن آن برایمان فرقی داشته باشد. سایتی که استاتیک باشد برای ایجاد تغییر و به­‌روز کردن حتماً به طراح سایت نیاز دارد. سیستم سایت استاتیک سیستم برنامه‌­نویسی اختصاصی یا framework نام دارد. تغییرات در فضای کدهای HTML و CSS تعریف می­شوند و اگر زبان برنامه‌­نویسی بلد نباشیم در این زمینه کاری از دست ما برنمی‌­آید. اما در وبسایت داینامیک برای مایی که صاحب سایت هستیم یک پنل مدیریت تعریف شده­‌است و می­توانیم از طریق آن اطلاعات و محتوای سایتمان را مدیریت و به­روز کنیم. در این حالت، سیستمی که برای سایت تعریف می‌­شود سیستم مدیریت محتوا یا content management system است که به اختصار CMS نام گرفته است. در این صورت لزوماً طراح سایت مورد نیاز نیست تا برای انجام تغییرات به او وابسته باشیم، اما باز هم در هر صورت همه‌­ی بخش‌­های سایت مثل قالب اصلی و گرافیک توسط ما (که کارفرما هستیم) قابل تغییر نیست.

    دامین یا دامنه وب سایت

    مسئله‌­ی اولی که با آن برای دامین سایت روبرو هستیم نام آن است. دامین سایت آدرس آن محسوب می‌­شود و همان آدرسی است که در نوار جستجوی مرورگر تایپ می‌­شود تا در دسترس قرار گیرد. دامین سایت مثل آدرس ایمیل است و محدودیت دارد. به این معنی که ممکن است عبارتی که ما علاقه­ داریم از آن برای آدرس سایت استفاده کنیم از پیش توسط فرد دیگری برای سایت دیگری استفاده شده باشد. در نتیجه باید چند گزینه­‌ی جایگزین هم مد نظر داشته باشیم تا در صورت اشغال یک آدرس، آدرس دیگری را جایگزین کنیم.

    البته که در این موضوع باید به خود نام توجه داشته باشیم. برای اینکه این نام در ذهن مخاطب بماند و مخاطب بتواند آن را مختص به کسب و کار ما بداند، باید مرتبط با نام اصلی کسب و کار باشد. اگر هم برای فردی ساخته می­شود باید شامل نام خود او باشد. خود نام این دامنه در ساختن برند مدنظر مؤثر است و صرفاً یک آدرس نیست. خوانایی و راحتی تایپ در این مسئله مهم است. همچنین استفاده از علائمی ماند خط تیره و نقطه و آندرلاین و عدد می­تواند مخاطب را هنگام تایپ گیج کند و نتواند به خاطر بسپارد که کدام یک از اینها در آدرس وجود داشت. همچنین پسوند مورد استفاده (com, net, ir, org, co, …) باید مطابق با نیاز انتخاب شود.

    نام دامنه­‌ی ما فقط برای یک سال و دو سال انتخاب نمی‌­شود و تقریباً همیشگی است. تغییر دادن نظر در این باره به قیمت از دست دادن تعداد بسیاری از مشتریان و هزینه‌­ای سنگین تمام می­‌شود. در نتیجه باید پیش از انتخاب آن درباره­‌ی آن فکر کنیم و بهترین کار آن است که اسم برندمان را روی آن بگذاریم. اما در این باره باید به خاطر داشته باشیم که اگر با نام طولانی­ای برای برند مواجه هستیم از اختصار یا بخشی از آن برای آدرس سایت استفاده کنیم. با این کار در عین حال که معرف اسم برند است برای به خاطر ماندن در ذهن کاربر مناسب‌­تر است.

    سرعت لود شدن یا بالا آمدن صفحات سایت

    باید در نظر داشت که تعداد صفحات و سنگین بودن اطلاعاتی مانند عکس و فیلم، سایت را سنگین، و زمان لود شدن آن را طولانی می‌­کند. سایتی هم که زمان زیادی طول بکشد تا بالا بیاید برای کسی محبوب و کارآمد نیست و سریع بسته می­‌شود. این مورد باید هنگام آپلود مطالب یا انتخاب صفحات اصلی رعایت شود.

    رتبه بالا در نتلیج جستجو یا سئو

    سایت طراحی و تولید می­شود تا مورد بازدید قرار بگیرد. علاوه بر راه­‌های مستقیم مثل درج آدرس بر روی پاکت­های فروش که مخاطبان را به سایت هدایت می‌­کنند، مقدار قابل توجه‌ی از مخاطبان از طریق سرچ و جستجو به سایت ما می‌­رسند. سئو یا بهینه‌­سازی موتورهای جستجو شامل قوانین و راهکارهایی است که رعایت کردن آنها، سایت ما را در دیدرس روبات­های موتورهای جستجوگر قرار می­دهند. حتما برایتان پیش آمده که هنگامی که در گوگل درباره­ی مطلبی سرچ می­‌کنید و در کسری از ثانیه با 400 هزار نتیجه‌­ی لیست شده مواجه می‌­شوید. چه تعداد از لینک‌­های نتیجه­‌ی جستجو را باز می­کنید؟ فقط اولی؟ 4 تای اولی؟ تمام لینک­های صفحه­‌ی اول جستجو؟ طبیعتاً اگر دنبال مطلبی خاص باشید اطمینان پیدا می­‌کنید که اگر در صفحه­ی اول نتایج جستجو مطلب مفیدی پیدا نکرده‌اید در صفحه­‌های بعدی هم چیزی دستگیرتان نمی‌­شود مگر اینکه نحوه­‌ی سرچ خود را تغییر دهید. چیزی که مدنظر همه‌­ی کسب­ و کارهای مهم است این است که صفحه‌­ی سایت‌شان در صدر اول صفحه­‌ی جستجوی گوگل باشد. این کار ملزم به کسب محبوبیت و بازدیدهای زیاد است که خود آن هم به رعایت قوانین سئو و بهینه سازی نیازمند است.

    قالب طراحی و ساختار وبسایت

    یک طراح باید متوجه باشد که هر رویکرد و هر زمینه‌­ی اطلاعاتی نیازمند نوع مشخصی از قالب و طراحی است. یک سایت فروشگاهی با سایتی که در مورد موارد پزشکی اطلاعات اصولی و موثق می‌­دهد بسیار متفاوت است. سایت فروشگاهی نیازهای متفاوتی دارد، مشتریان دیگری را به خود جذب می­‌کند، اطلاعات مقاله‌­ای در قسمت بلاگ سایت حیاتی نیستند و نقش اصلی سایت بر روی دوش محصولات عرضه شده و نحوه‌­ی عرضه شدن آنها است. طراح نباید قالب پیش‌­ساخته‌­ی خود را برای مشتریان متعدد خود به کار گیرد. این روش موفقیتی برای مشتری­اش به بار نمی­‌آورد و در عین حال به عنوان یک طراح سایت فرصت پیشرفت کردن را از خود می‌­گیرد.

    تجربه­‌ی کاربری سایت

    چینش و معماری عواملی که منجر به تولید احساس رضایت و لذت در مشتری می­شوند تا کاربر به چیزی که می­خواهد دسترسی پیدا کند و خاطره­ی خوبی داشته باشد، تحت عنوان طراحی تجربه‌­ی کاربری بررسی می­‌شوند. در رابطه با یک سایت، اینکه کاربر برای کلیک کردن با فاصله‌­ی کم دکمه­‌ها اذیت نشود، برای پیدا کردن بخش یا لینکی مجبور به صرف زیاد وقت نباشد، و علاقه­‌مند به استفاده‌ی مجدد از آن باشد مواردی از این قبیل هستند.

    طراحی رابط کاربری (بخشی از طراحی تجربه­ی کاربری)

    عوامل ظاهری مثل رنگ، فونت، علائم و چینش بصری عناصر تشکیل دهنده­‌ی سایت مربوط به طراحی رابط کاربری هستند. رابط کاربری هم مثل تجربه‌­ی کاربری دنبال این است که تجربه‌­ی خوبی برای کاربر بسازد و کاربر از سایت با خاطره­ی خوبی یاد کند تا باز هم به آن مراجعه کند.

    علاوه بر کارهایی که باعث شکل دادن سایت ما می­‌شود باید به عواملی که ادامه­‌ی فعالیت سایت به آنها وابسته است هم فکر کنیم.

    پشتیبانی سایت

    عاملی مانند پشتیبانی یک عامل حیاتی است. امکان ندارد که مدیر سایت هنگام کار با آن به مشکلی برنخورد یا گزارشی مبنی بر برخورد مشتری با سایت دریافت نکند. در نتیجه پشتیبانی سایت هم برای مدیر سایت که آن را اداره می­‌کند و هم برای کاربرانی که به عنوان مشتری به آن مراجعه می­کنند کارساز است. در نتیجه بهتر است برای طراحی سایتمان به شرکت یا فردی مراجعه کنیم که همیشه در دسترس باشند و پاسخگوی نیازهای بعدی ما هم باشند.

    امنیت

    ممکن است فکر کنیم سایت ما یک سایت شخصی است و هک کردن آن نفعی به حال کسی ندارد، اما سوء استفاده­ از سایت­‌ها می­تواند گستره‌­ی وسیعی را در بر بگیرد و شامل مواردی شود که به ذهن ما نرسد. سادگی و بی­‌ضرر بودن و معصومیت و معروف نبودن سایت ما دلیل بر آن نمی‌­شود که از آن محافظت نکنیم. امنیت سایت برای حفظ محتوای داخل سایت و اطلاعاتی درج شده­‌ی محرمانه در آن لازم است. این کار هم باید زیر نظر طراح حرفه‌­ای سایت انجام شود. شرط اولیه‌­ی این مسئله این است که سایت به حدی امنیت بالایی داشته باشد که قابل هک کردن نباشد اما در صورت هک شدن و هنگام بروز مشکل هم باید تیم پشتیبانی به این قضیه آگاه شوند و جلوی آن را بگیرند.

    و اما آخرین مورد، سازگاری!

    از دستگاه‌­های مختلفی برای وصل شدن به شبکه‌­ی وب و دیدن سایت‌­ها استفاده می‌­شود. ظاهر سایتی که در مرورگر لپ­تاپ نشان داده می‌­شود باید با ظاهر و ساختار صفحه­ی موبایل یا تبلت فرق کند. لمس کردن یک دکمه روی صفحه‌­ی لمسی مانند کلیک کردن با لپ­تاپ نیست و نیازمند دکمه‌های بزرگتر، فضای خالی بیشتر بین دکمه‌­ها و در عین حال محیط ساده­‌تری است. سایز نوشته­‌ها هم بر اساس سایزی که متناسب با صفحه­‌ی موبایل هستند تغییر می­‌کنند. کادری که با نمایشگر لپ­تاپ و کامپیوتر دیده می­‌شود کادر مستطیل افقی وسیعی است اما در موبایل به صورت پیش­ فرض یک کادر کوچک عمودی صفحه­‌ی سایت را نشان می‌­دهد. تشخیص و سازگاری با ابزار مورد استفاده تجربه­‌ی لذت­‌بخش­تری برای کاربر می­‌سازد. همچنین سایت باید با انواع مرورگرها سازگاری داشته باشد و تا جای امکان از استفاده­‌ی عواملی مانند تصاویر متحرک و انیمیشنی، که سازگاری آن را با همه‌­ی مرورگرها کاهش می‌­دهد جلوگیری کند.

    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    آژانس تبلیغات و برندینگ ویزون

    ارائه دهنده خدمات برندینگ ، دیجیتال مارکتینگ ، تبلیغات ، تولید محتوا ، عکاسی تبلیغاتی و صنعتی ، تیزر تبلیغاتی ، طراحی سایت و سئو در حوزه کسب و کار شما | جهت مشاوره و اطلاعات از خدمات با ما در تماس باشید ۰۹۱۲۴۴۹۳۹۳۳۱ - ۰۲۱۸۸۷۵۲۶۵۱

    سایر مطالب مرتبط

    چرا طراحی سایت رستوران و کافه اهمیت دارد ؟!

    28 تیر 1399
    نظر خود را بنویسید

    یک نظر بنویسید Cancel Reply

    فهرست مطالب
    • آموزش عکاسی (5)
    • برندینگ (4)
    • تبلیغات (9)
    • تیزر تبلیغاتی (8)
    • چاپ و بسته بندی (3)
    • دیحیتال مارکتینگ (10)
    • سئو (2)
    • سوشیال مدیا (8)
    • طراحی سایت (2)
    • طراحی گرافیک (9)
    • طراحی لوگو (6)
    • عکاسی تبلیغاتی (47)
    • مارکتینگ (6)
    آخرین مطالب

    عکاسی لباس و پوشاک ، مسیری برای افزایش فروش

    18 اردیبهشت 14016 دقیقه

    چه نکاتی در ژست عکاسی مادلینگ مهم است؟

    14 اردیبهشت 140111 دقیقه

    وظایف ادمین اینستاگرام چیست؟

    5 اردیبهشت 14016 دقیقه

    ساخت تیزر تبلیغاتی از ایده تا اجرا

    31 فروردین 14017 دقیقه

    تهران - خیابان آپادانا - رو به روی خیابان مهناز - پلاک ۱۱۷ - واحد ۱۱
    تلفن : ۴ - ۸۸۷۵۲۶۵۱
    همراه : ۰۹۱۲۴۴۹۳۹۳۱

    Facebook Twitter Instagram YouTube WhatsApp Telegram
    طراحی و اجرا : آژانس تبلیغاتی ویزون - © 1401

    کلمه مورد نظر را وارد کنید و کلید ENTER را بزننید ، برای خروج کلید Esc را فشار دهید.