بلاک شدن توسط اینستاگرام با بلاک شدن توسط حسابهای دیگر متفاوت است. بلاک شدن توسط حسابهای دیگر که روندی مشخص و همچنین دلایلی مشخص دارد، اما دلایل بلاک شدن در اینستاگرام حول محور قوانین حضور افراد در این پلتفرم میگردد و نه به معنای بلاک مشابه مثال قبلی، بلکه به معنای اعمال محدودیت برای حسابهای کاربری متخلف است. در اینجا با ۶ دلیل بلاک شدن در اینستاگرام آشنا خواهیم شد:
۱- دنبال شدن و لایک شدن در تعداد بسیار بالا
بیشترین عامل و قویترین دلیلی که باعث بلاک شدن موقتی یک حساب کاربری توسط اینستاگرام میشود، گرفتن تعداد بالای لایک و فالوی ناگهانی در یک مدت زمان محدود است. برای جلوگیری از این کار میتوانید به حساب خود رفته و تمام اکانتهایی را که به نظر تقلبی میرسند و در یک هفتهی اخیر شما را فالو کرده اند از لیست دنبال کنندگان خود بردارید.
بر اساس اعلام رسمی اینستاگرام محدودیتها به این ترتیب هستند:
بیشترین تعداد لایکها در یک ساعت: 60 لایک
بیشترین تعداد کامنتها در یک ساعت: 60 کامنت
و به همین ترتیب بیشترین تعداد پیامها و فالوها نیز 60 عدد در یک ساعت هستند. اما این تعداد، برای اکانتهای مشغول به فعالیت محسوب میشوند و برای حسابهای کاربریای که به تازگی ساخته شدهاند، تمام اعداد بالا به 30 تغییر میکنند. یعتی 30لایک، 30 فالو یا آنفالو و 30 کامنت در یک ساعت.
به طور کلی شما نمیتوانید بیشتر از 1440 مورد در روز فعالیت (شامل تمام موارد گفته شده) کنید. در غیر این صورت خود اینستاگرام به شما پیغام خواهد داد تا که نمیتوانید فعالیتی بیش از این داشته باشید. یکی از دلایل این مسئله هم به این باز میگردد که این تعداد بالای فعالیت در زمان کم، احتمالا توسط یک روبات در حال انجام است نه یک حساب حقیقی. به همین علت فعالیتهای خود را در طول روزهای مختلف پخش کنید تا احتمال بلاک شدن خود را کاهش دهید. رد شدن از این قوانین، باعث بلاک شدن موقتی شما میشود. نمیتوانید لایک، کامنت، فالو و دایرکتی داشته باشید و این بلاک شدن برای مدت 2 ساعت تا 2 هفته متغیر است. نکتهی بعدی این است که اگر توسط اینستاگرام بلاک شدید، با آنها ارتباط نگرفته و جایی آن را ذکر نکنید. اجازه دهید زمان محدودیت گذشته و به فعالیت قبلی خود بازگردید.
۲- منتشر کردن محتواهای بیش از حد
الگوریم اینستاگرام آپلود شدن محتواهای درون یک حساب را بررسی میکند. مسئله این است که فقط خود اینستاگرام میداند که چه تعداد پست و استوری گذاشتن اندازهی معقول و منطقیای به شمار میرود. بنابراین صفحاتی که پست زیادی میگذارند و بازخوردی در ازای آن نمیگیرند حسابهای مشکوکی به نظر میرسند. برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید میان بارگذاری پستهای خود فاصله بیندازید. به این وسیله، شک از روی شما برداشته میشود. همچنین که پیشنهاد میکنیم یک عکس ثابت را توسط چندین حساب کاربری منتشر نکنید.
۳- تعدی از قوانین کپی رایت
برای اینستاگرام، کپی رایت مسئلهی مهمی محسوب میشود. تمام عکسهایی که در صفحهی خود میگذارید یا باید توسط خودتان گرفته شده باشند، یا نام عکاس یا صاحب اثر در آنها ذکر شود. اگر میخواهید عکس فرد دیگری را به اشتراک بگذارید، او را تگ کنید و یا در کپشن نام او را ذکر کرده و به کار او اعتبار و ارزش دهید. اگر با هدفی تجاری از عکسها استفاده میکنید، لازم است که اجازهی صاحب اثر را کسب کرده باشید. اگر ویدیوی شما هم با موزیکی همراه باشد که شما حق استفاده از آن را نداشته باشید، اینستاگرام آن ویدیو را حذف خواهد کرد.
اگر حقوق صاحبان اثر و کپی رایت را رعایت نکنید ممکن است خود آنها شما را ریپورت کنند. و سپس منجر به بلاک شدن شما در اینستاگرام شود.
۴- محتواهای خشونت آمیز که قوانین شبکههای اجتماعی را نقض میکنند
عکسها و فیلمهای بدن برهنه، خشونت آمیز و محتواهای جنسی؛ توسط اینستاگرام ناموجه تشخیص داده میشوند. هدف شما از انتشار آنها هرچه که باشد، ممکن است که به هشدار یا در مرحلهی بعد به محدود کردن شما یا بلاک شدن شما توسط اینستاگرام منجر شود.
۵- شکایات حسابهای دیگر از یک صفحه
ممکن است کسی با محتوای صفحه شما مشکل داشته و یک پست یا خود صفحه را ریپورت کند. یا اینکه تشخیص دهند صفحه شما spam و تقلبی است و کارکردی منطقی و موجه ندارد یا متعلق به یک شخص حقیقی نیست. اگر حسابها و افراد دیگری هم به این حرکت بپیوندند، اینستاگرام دیر یا زود صفحه شما را بلاک خواهد کرد.
۶- وارد شدن به یک صفحه با دستگاه ها یا آی پی (IP) های مختلف
اگر با دستگاه های گوناگونی وارد شده و توسط پیامک همه آنها را تأیید کنید، احتمال اینکه اینستاگرام شما را محدود یا بلاک کند کم است. اما به هر حال با این کار، باعث میشوید اینستاگرام فکر کند حساب شما هک شده است و برای امنیت صفحهی شما، به سرعت به این اتفاق واکنش داده و صفحه را بلاک میکند.